Söndag och portföljuppdatering

Jag tänkte att det var dags för en portföljuppdatering för utdelningsportföljen här. Söndag och det är dags för lite lätt läsning.

Jag kör ut en liten rapport gällande varje bolag och varje vecka tänkte jag.

Abbvie

Tunga 3 månader för Abbvie men inte förvånande

Abbvie hade dessutom ett pm i veckan som inte var jättebra. Där framkom det att den kliniska studien de gjorde för ett läkemedel inte visade ett önskat resultat.

Av bolagen har en utdelning kommit in!

AT&T

AT&T har rört sig som de andra bolagen under coronas framfart.

Innehavets förändring

Coca-Cola European Partners

Och innehavet

Ework Group

Och innehavets värde

Vad som syns tydligt här, förutom färgen röd, är att innehavet gått ner. Alla ligger på minus men det gör inget, i nuläget. Jag sitter kvar eftersom jag gjorde en analys på bolagen och jag valde att investera i dom baserat på den analysen. Vi har en tid framför oss med tumult som kommer tynga börsen.

Jag påminner alla att luta er på era analyser mer än kursen. Tror man på bolaget så kan man dessutom köpa mer aktier till reducerat pris, men jag avråder från det i nuläget för jag tror inte vi sett botten än utan tror att vi inte lämnar denna nedgången innan q2 är slut, som tidigast. Sedan följer nog en recession globalt för många bolag kommer ha lönsamhetsproblem på grund av Coronaviruset.

Men, vi investerar ju inte för q1 eller q2 utan för 10-20 år så detta oroar inte mig.

Eftersom jag har ett ganska stort innehav i XACT valde jag att inte ta med det här men det har utvecklats liknande :handgesture:

Alla aktier är köpta på ISK och Kapitalförsäkring hos avanza, har ni inte ett konto där och vill börja använda den plattformen så klicka på länken nedan för att skapa ett. Jag får en lite summa för att du använder länken vilket jag tackar ödmjukast för. Jag har alltid själv använt avanza, dels för utbudet men mycket för pris och att UIt är snyggt och lättanvänt. https://click.adrecord.com?c=35530&p=836

Tack för att du läste posten. Gilla och dela så når vi flera!

Planera för framtiden, lev i nuet!

Kommentera